Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει για το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Δωρίδας

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι ένα από τα θέματα που θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Λιδωρίκι.

Ειδικότερα τα θέματα που θα συζητηθούν σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσιλίκης είναι :
  1. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δωρίδος». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)
  2. Έκθεση Γ΄ τριμήνου έτους 2016 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος)
  3. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2016 και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος τρέχοντος έτους. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
  4. Διαγραφές οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης - αποχέτευσης του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγήτρια: Δημοτική Υπάλληλος Μπαουστάνου Ιωάννα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου