Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Ο Αρχιμανδρίτης Μουλατσιώτης στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών Καισαριανής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ


Κατόπιν αδείας και ευλογίας του Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού Δανιήλ, έρχεται για να ομιλήσει στην ενορία μας ο ενάρετος και ευλαβής Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Φωκίδος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Γέροντας, κτήτωρ και ιδρυτής των δύο μεγάλων Ιερών Μονών του Τρικόρφου Δωρίδος.
 
 
Ο Γέροντας Νεκτάριος διακρίνεται για το απλό και κατανοητό αλλά βαθύ θεολογικό κήρυγμά του, γι’ αυτό και προσκαλείται από πολλές Μητροπόλεις και ενορίες για να κηρύξει το λόγο του Θεού.
 
Χαρακτηριστικό των ομιλιών του Γέροντος είναι η πρακτικότητα των λόγων του. Συνιστά στους πιστούς τρόπους και μεθόδους μέσα από την πολυετή εμπειρία του για να κατακτήσουν την αγιότητα και την Βασιλεία του Θεού.
 
Ο Γέροντας Νεκτάριος θα ομιλήσει στην ενορία μας «Οι Τρεις Ιεράρχες» Καισαριανής την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 5:30 μ.μ. με επίκαιρο πνευματικό θέμα.
 
Αμέσως μετά την ομιλία θα σταυρώσει με το θαυματουργό επιστήθιο σταυρό του που φέρει τεμάχιο Τιμίου Ξύλου, α) όλους τους ασθενείς και β) όσους εκ των πιστών επιθυμούν να λάβουν την ευλογία του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού ο οποίος ως καταγράφεται από την κ. Κωνσταντίνα Παλαμιώτου στο βιβλίο της «Όταν ο ουρανός μιλά» εκδόσεις Ν. Παναγόπουλος, έχει επιτελέσει στις ημέρες μας ο ανωτέρω σταυρός περισσότερα από 100 θαυμαστά σημεία και θεραπείες.

Εκ του Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Καισαριανής
Τηλέφωνο επικοινωνίας Ιερού Ναού 210 7222557
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου