Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΔΩΡΙΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ : Διεύρυνση Επιστημονικής Επιτροπής

ΕΝΩΣΗ  ΔΩΡΙΕΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΕΔΕΠ
Τη διεύρυνση της Επιστημονικής Επιτροπής ανακοίνωσε η Ένωση Δωριέων Επιστημόνων (ΕΔΕΠ) με τελευταία απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Σε ανοιχτή επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕΠ αναφέρει.

Αγαπητοί συμπατριώτες,


Θέτουμε υπόψη σας ότι, ένας από τους κύριους στόχους της ΕΔΕΠ είναι η παραγωγή επιστημονικού έργου, για την ειδική συμβολή στην ανάπτυξη της Δωρίδας ,αλλά και του νομού Φωκίδας γενικώς , καθώς και για την προβολή αλλά και τη συμμετοχή Δωριέων επιστημόνων και όχι μόνο , σε ποικίλους τομείς και πεδία επιστημονικού ενδιαφέροντος , όπως είναι το Ιστορικό , Αρχαιολογικό , Τουριστικό , Αγροτο-κτηνοτροφικό πεδίο έρευνας και επιστημονικής υποστήριξης.

Στα πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Ε.Π , συστήθηκε πρόσφατα Επιστημονική Επιτροπή για την προετοιμασία του τριετούς επιστημονικού προγράμματος της ΕΔΕΠ προκειμένου έγκαιρα και έγκυρα να προχωρήσουμε στο δύσκολο αλλά σημαντικό αυτό έργο.

Για το λόγο τούτο και επειδή το έργο της Επιτροπής είναι πολυσχιδές και απαιτεί την εμπλοκή Επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Δ.Ε.Π. αποφάσισε τη διεύρυνση της Επιστημονικής Επιτροπής , με στόχο αφενός τον εμπλουτισμό της και αφετέρου την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της ΕΔΕΠ και της Δωρίδας γενικότερα.

Κατόπιν αυτού απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη της ΕΔΕΠ , αλλά και σε όλους τους συμπατριώτες μας και σας καλούμε να μας υποδείξετε ή προτείνετε Επιστήμονες, που εκτιμάτε ότι θα μπορούσαν να ενταχθούν στην Επιστημονική Επιτροπή της ΕΔΕΠ που αποτελεί βασικό όργανό της και τη διαφοροποιεί από άλλους ενδεχομένως συναφείς Φορείς, ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών για τον τόπο μας και για τη Χώρα .

Ο Πρόεδρος,

Δ. Παναγιωτόπουλος   697735747, 210/3810312,   
email: panagiod@otenet.gr

Ο Γενικός Γραμματέας,

Γ. Παπαθανασίου    6976994590, 22940 31410,           
email: gpap1944@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου