Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Λήγει η προθεσμία αίτησης για άδειες εγκατάστασης κτηνοτροφικών μονάδων


Την Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη του 2016 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήματος, για έκδοση άδειας σε κτηνοτρόφους εγκατάστασης της κτηνοτροφικής τους μονάδος.


Η Γενική Δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον νόμο 4056/12-3-2012 «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία, τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και άλλες διατάξεις», οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις όλων των κατηγοριών,

1ης κατηγορίας - πρόχειρα καταλύματα,
2ης κατηγορίας - θερμοκηπιακού τύπου,
3ης κατηγορίας - κτηριακές κατασκευές με χρήση οπλισμένου σκυροδέματος, 

που κατά την έναρξη του νόμου αυτού λειτουργούσαν χωρίς άδεια εγκατάστασης, υποχρεούνται μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία (12/9/2016), να λάβουν άδεια εγκατάστασης, υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Μέχρι την ημερομηνία αυτή (12/9/2016), αναστέλλεται η ισχύς των διοικητικών πράξεων αποβολής, επιβολής προστίμων, ή κατεδάφισης που τυχόν έχουν εκδοθεί.

Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, ο κάτοχος της ήδη υπάρχουσας κτηνοτροφικής μονάδος, μπορεί να αιτηθεί και πάλι την έκδοση άδειας εγκατάστασης της μονάδος του, αλλά θα πρέπει να καταβάλει οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο είχε τυχόν επιβληθεί πρίν, ή μετά την έναρξη ισχύος του νόμου 4056/12-3-2012 και μέχρι την συγκεκριμένη ανωτέρω ημερομηνία. 

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Τμήματα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής των Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου