Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ένταξη στο πρόγραμμα των νέων γεωργών

Τo Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εν αναμονή της προκήρυξης του προγράμματος 2016, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για ένταξη στο πρόγραμμα νέων γεωργών ότι μπορούν να προσέλθουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ ή στα κατά τόπους Γραφεία του, έως τις 05.10.2016 να υποβάλλουν Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ) έτους 2016, εφόσον δεν έχουν ακόμα υποβάλλει.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι του Νομού Φωκίδας πρέπει να απευθύνονται στην Περιφερειακή Μονάδα του ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς Ελλάδας, στην διεύθυνση: Κ. Καραμανλή, Τ.Κ 35133, Λαμία.

Επισημαίνεται ότι ο υποψήφιος νέος γεωργός για να κριθεί επιλέξιμος δικαιούχος για ένταξη στο πρόγραμμα νέων γεωργών πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχει υποβάλλει Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ) κατά το έτος υποβολής της αίτησης ενίσχυσης προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1, ήτοι το 2016, για το σύνολο της γεωργικής εκμετάλλευσής του, σύμφωνα με την από 20/04/2016 Προδημοσίευση που αφορά το Υπομέτρο 6.1.«Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου