Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας στο Λιδωρίκι

Θα συζητηθεί και το θέμα οργάνωσης και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης στην Ερατεινή


 Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Λιδωρίκι στις 7:00 το απόγευμα σύμφωνα με πρόσκληση του προέδρου Χρήστου Τσιλίκη.
 
Τα 4 θέματα που θα συζητηθούν με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Φάκο είναι τα εξής:  
  1.  Διεξαγωγή και οργάνωση εμποροπανήγυρης στην Τ.Κ. Ερατεινής. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
  2. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΩΝ Τ.Δ. ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ - ΜΑΛΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΠΑΛΙΟΥ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ» και αριθ. μελέτης 37/2008. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
  3. Ανάκληση ή μη της υπ’ αριθ. 13/2014 άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο - εστιατόριο) του κ. Χρήστου Σταματογιάννη του Αθανασίου στο νησί τριζόνια.(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
  4. Ανάκληση ή μη της υπ’ αριθ. 16/2012 άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος {Καφέ μπαρ - εστιατόριο (ψαροταβέρνα)}, με την επωνυμία: «Όστρια», της κας Σίνη Ιωάννας στο νησί Τριζόνια. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου