Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Τρίτωσε το θανατικό κακό στη Δωρίδα !

Γυναίκα 74 χρόνων πνίγηκε στο Μαραθιά ενώ κολυμπούσε
 
Άλλον ένα θάνατο είχαμε το Σαββατοκύριακο στο Μαραθιά όπου άτυχη γυναίκα 74 ετών ενώ κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις της και ανασύρθηκε στην παραλία από λουόμενους.

Τις έγιναν μαλάξεις και τις παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από λουόμενος, όπου για λίγο την επανέφεραν στη ζωή, αλλά τελικά υπέκυψε.

Το ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί έφτασε με αρκετή καθυστέρηση διότι δεν υπήρχε διαθέσιμο στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου αφού είχε πάει σε άλλο περιστατικό, με αποτέλεσμα να σταλεί από την Πάτρα.

Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος αφού μια τεράστια περιοχή της Ναυπακτίας και Δωρίδας υποστηρίζεται από το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου που δεν είναι επαρκώς στελεχωμένο σε προσωπικό αλλά και δεν έχει την απαραίτητη επάρκεια ασθενοφόρων.

Η 74χρονη που είναι κάτοικος της Παιανίας Αττικής και έκανε διακοπές στο Μαραθιά, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο για να γίνει νεκροψία νεκροτομή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου