Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Ευχαριστίες και σχέδια του νέου Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Τολοφώνα Ερατεινής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Τολοφώνας Ερατεινής (Α.Σ.Τ.Ε), εκφράζει τις ευχαριστίες του στα μέλη του Συλλόγου, γιατί με την αθρόα προσέλευση τους στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, έδειξαν την αγάπη και τη στήριξή τους στο Σύλλογο και έδωσαν δύναμη και κουράγιο στους παίκτες, τους προπονητές και τη νέα Διοίκηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Εκφράζει τις ευχαριστίες του στον προπονητή και κόουτς της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας Ηλία Βούτσινο, για την ανιδιοτελή προσφορά του στη συγκρότηση και οργάνωση της ομάδας, την ανάπτυξη συλλογικού πνεύματος και την εμπέδωση κανόνων αγωνιστικού ήθους στους παίκτες.

Δηλώνει ότι θα στηρίξει με όλες του δυνάμεις τις προσπάθειές του προπονητή για την άρτια αγωνιστική πορεία και επιτυχία στο πρωτάθλημα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017.

Εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του στον προπονητή του παιδικού τμήματος ποδοσφαίρου Ιωάννη Μαρκοδήμο και δηλώνει ότι θα είναι αρωγός στο έργο που προσφέρει στα μικρά παιδιά της ομάδας, προκειμένου να αναπτύξουν αγωνιστικό ήθος, συλλογικότητα και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Η Διοίκηση του Συλλόγου δηλώνει επίσης ότι θα στηρίξει το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2107, με στόχο την επιτυχία στο πρωτάθλημα της κατηγορίας του.  


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Μάρκος Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου