Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Κοτόπουλα σε άπορους από την Αντιπεριφέρεια της Φωκίδας


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας παρέλαβε ποσότητα νωπού κοτόπουλου προς αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ωφελούμενων – μελών της Π.Ε Φωκίδας του προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας".

Η παραλαβή των προϊόντων ελέγχθηκε από προσωπικό ανάλογης ειδικότητας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας και παρελήφθη από την επιτροπή παραλαβής του προγράμματος.

Το ευπαθές προϊόν διατέθηκε άμεσα στους συμπράττοντες φορείς , Δήμο Δελφών , και Δήμο Δωρίδα , Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους δημότες της ευρύτερης περιοχής .

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας παραλαμβάνουν συνεχώς διευρυμένο κατάλογο προϊόντων προς διάθεση στους δικαιούχους. Οι δικαιούχοι οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου