Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Με μαύρες σημαίες τα τρακτέρ της Δωρίδας στην χθεσινή διαδήλωση

Ήταν η μεγαλύτερη απεργία στα χρονικά της Δωρίδας
και της Ναυπακτίας !

Καθολική ήταν η χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση των αγροτών, επαγγελματιών, συνταξιούχων, υπαλλήλων και όλων των κοινωνικών τάξεων της Δωρίδας και της Ναυπακτίας.

Τα πάντα νέκρωσαν και ο κόσμος από όλα τα χωριά, με επικεφαλής το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας, ξεχύθηκε στους δρόμους της Ναυπάκτου στη μεγαλύτερη απεργιακή διαδήλωση των τελευταίων χρόνων.

Οι αγρότες μπήκαν στη πόλη με μαύρες σημαίες στα τρακτέρ τους, ενώ από κοντά ακολουθούσαν οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες.

Οι κτηνοτρόφοι έχυσαν τα γάλατα στις κεντρικές πλατείες, και παραγωγοί έκαψαν αγροτικά προϊόντα.

Μαζικά οι καταστηματάρχες είχαν κατεβάσει τα ρολά.

Εκατοντάδες πολίτες της Δωρίδας και της Ναυπακτίας κάτω από βροχή διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της Ναυπάκτου με συνθήματα κατά της άγριας λιτότητας, των μνημονίων και της λαίλαπας του ασφαλιστικού.

Όπως ανέφερε έμπειρο παλαιό αυτοδιοικητικό στέλεχος, ήταν η μεγαλύτερη απεργιακή διαδήλωση που έγινε ποτέ στη περιοχή της Δωρίδας και Ναυπακτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου