Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτοβουλία για Κέντρα Στήριξης της Επιχειρηματικότητας στην Φωκίδα
Η παρουσίαση της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την δημιουργία των Κέντρων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9-02-2016 στην Άμφισσα παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φωκίδας Κ. Μίχου, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Δ. Βουρδάνου, του Εκτελεστικού Γραμματέα Ν. Χαρδαλιά καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής,

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και παρευρέθηκαν το σύνολο των φορέων της Π.Ε. Φωκίδας με εκπροσώπους τους, καθώς και πολλοί άμεσα και προσωπικά ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Μετά την προλόγιση της εκδήλωσης από τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Κ. Μίχο πήραν το λόγο με εισαγωγικές τοποθετήσεις τους ο Ν. Χαρδαλιάς και ο Δ. Βουρδάνος.

Στη συνέχεια ο αρμόδιος εισηγητής περιέγραψε και ανέλυσε διεξοδικά την πρωτοβουλία .

Μετά το τέλος των τοποθετήσεων – εισηγήσεων επακολούθησε διάλογος με τη συμμετοχή του ακροατηρίου.

Από τις απόψεις που διατυπώθηκαν προέκυψε το συμπέρασμα ότι όντως είναι αναγκαία η δημιουργία και η λειτουργία μιας ευέλικτης δομής όπως αυτή που περιγράφτηκε , που θα συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Περιφέρεια  Στερεάς  Ελλάδας και ιδιαίτερα στην Π. Ε. Φωκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου