Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Ο Κωστ.Χαλιορής για την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

Φίλες και φίλοι,                               Καστράκι, 12 Ιανουαρίου 2016

Η συμμετοχή μελών και φίλων στην διαδικασία για την εκλογή νέου Προέδρου στην παράταξή μας υπήρξε μεγάλη και ταυτόχρονα καθοριστική. Η απόφασή της είναι δεσμευτική για όλους. Η κοινή αυτή διαπίστωση αποτελεί την πιο αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η παράταξή μας έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και βαρύ ιστορικό και ιδεολογικό υπόβαθρο, ενώ ταυτόχρονα δίνει την απαραίτητη δύναμη στο νέο αρχηγό αλλά και την υποχρέωση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μη μας απογοητεύσει.
Ένα ακόμα ιδιαίτερα ηχηρό μήνυμα, που βγαίνει από τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, είναι πως η κοινωνία ψάχνει λύσεις και πολιτικές για να απαλλαγεί από την ανεύθυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αρχίζοντας να περιβάλλει ξανά με εμπιστοσύνη την αξιωματική αντιπολίτευση. 
Το αίτημα σαρωτικής ανανέωσης είναι έντονο και συνιστά τον πιο βασικό όρο για να αλλάξουμε συθέμελα την παράταξή μας, να την προσαρμόσουμε στις ανάγκες της εποχής και τα αιτήματα των πολιτών και τελικά να αποτελέσουμε τη στέρεη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τον τόπο. Που μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται μονόδρομος για τη χώρα και την κοινωνία. Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί ούτε μια μέρα. Κυρίως γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.
Πιστεύω στέρεα ότι με αιχμή του δόρατος τη νέα γενιά και συνδυάζοντας την πείρα και την εμπράγματη συσσωρευμένη σοφία των μεγαλυτέρων στελεχών με τη νεανικότητα και τη δίψα για δημιουργία των νεοτέρων, θα καταφέρουμε να αλλάξουμε εκ βάθρων την δομή της παράταξής μας και να επανακαθορίσουμε τη διαδραστικότητα και την επικοινωνία μας με την κοινωνία και τον παραγωγικό ιστό της χώρας.
Αυτή η  αναπόφευκτη προϋπόθεση είναι παράλληλα μια πρώτη ευκαιρία, ιδίως για τη γενιά μας, ώστε να μπει ξανά η Ελλάδα στο δρόμο της ομαλότητας και της προκοπής.
Καλή επιτυχία από καρδιάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα είμαστε όλοι αλληλέγγυα πλάι του στο δύσκολο αλλά κι ωραίο αγώνα που αναλαμβάνει.
Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
Οικονομολόγος
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Φωκίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου