Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Διάθεση μήλων Πηλίου σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Ν. Φωκίδας


Παρελήφθη σήμερα ποσότητα μήλων από τον Αγροτικό συνεταιρισμό Ζαγοράς – Πηλίου , προς αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του νομού Φωκίδας. 

Η παραλαβή των προϊόντων από τις παραγωγικές οργανώσεις ελέγχθηκε από αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας διάθεσης του προϊόντος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας .

Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους , διατίθενται στους συμπράττοντες φορείς , Δήμο Δελφών , Δήμο Δωρίδας , Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους δημότες της ευρύτερης περιοχής.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας διευρύνουν συνεχώς τον κατάλογο των παραγωγικών φορέων της χώρας , για μελλοντική παραλαβή προϊόντων και διάθεση στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα .

Όπως ανακοινώθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας διευρύνει συνεχώς τη συνεργασία της με τους ελληνικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας για προμήθεια τροφίμων προς διάθεση στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου