Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Ενίσχυση των ευάλωτα κοινωνικά ομάδων από την Αντιπεριφέρεια Φωκίδας


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης των ευάλωτα κοινωνικά ομάδων και παραλαμβάνει σήμερα νέα ποσότητα πορτοκαλιών, προς αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ωφελούμενων - μελών της .

Όπως ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Μίχος, η παραλαβή των προϊόντων από τις παραγωγικές οργανώσεις υλοποιείται πάντα υπό την εποπτεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας που διενεργεί τους απαιτούμενους ελέγχους .

Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους, διατίθενται στους συμπράττοντες φορείς, Δήμο Δελφών, Δήμο Δωρίδας , Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας με εντατικούς ρυθμούς διευρύνουν τον κατάλογο των συνεργασιών με παραγωγικούς φορείς της χώρας, για μελλοντική παραλαβή προϊόντων και διάθεση στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι ωφελούμενοι - πολίτες οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου