Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Τι δείχνουν οι αποδόσεις Στοιχημάτων (μπουκμέικερς) για τις εκλογές στη ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης: ψήφο στο Μητσοτάκη
Βαγγέλης Τζιτζικώστας: ψήφο κατά συνείδησηΣτην τελική ευθεία για την άτονη και άχρωμη, μέχρις στιγμής, “δεύτερη αγωνιστική” για την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ και ελλείψει γκάλοπ και δημοσκοπήσεων, σας παρουσιάζουμε την σημερινή εικόνα των “γκάλοπ” των μπουκμέικερς.

Εκεί όπου δεν καταγράφεται κάποια σημαντική μεταβολή, σε σχέση πάντα με τις αποδόσεις πριν τις γιορτές, αφού το παιχνίδι φαίνεται να έχει ένα καθαρό φαβορί και αουτσάιντερ.

Μεϊμαράκης το φαβορί, Μητσοτάκης το αουτσάιντερ και σε επίπεδο πιθανοτήτων η επικράτηση Μεϊμαράκη κυμαίνεται μεταξύ 60% – 72% και αντίστοιχα η νίκη Μητσοτάκη μεταξύ 40% – 28%.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οι μπουκ ΔΕΝ έπεσαν μέσα, ενώ και την πρώτη Κυριακή της εσωκομματικής διαδικασίας της ΝΔ εμφάνιζαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην 3η ή την 4η θέση.


Στο μεταξύ όπως είναι γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του δήλωση με την οποία θα αποδεσμεύσει τους ψηφοφόρους του και δεν θα τοποθετηθεί υπέρ κάποιου υποψηφίου για την ηγεσία της ΝΔ αναμένεται να κάνει σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δήλωσή του δεν θα τοποθετηθεί υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ή του Κυριάκου Μητσοτάκη, των δύο υποψηφίων που διεκδικούν την προεδρία του κόμματος, αλλά θα προτείνει στους ψηφοφόρους του να επιλέξουν κατά συνείδηση όποιον εκ των δύο προτιμούν.

Αν και δέχθηκε τρομερές πιέσεις τα τελευταία 24ωρα από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μεϊμαράκη, ο Τζιτζικώστας σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται πάρει τέτοια θέση στη δήλωσή του, αλλά θα επιμένει στην κατά συνείδηση ψήφο.


Δείτε και τις αποδόσεις (κάρτες) από 4 στοιχηματικές εταιρείες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου