Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν Κ.Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη


Μετά από σχεδόν 20 μήνες σχέσης (οι φήμες για το ειδύλλιό τους είχαν ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014 και επισημοποιήθηκαν με τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Αντίπαρο τον Ιούλιο),ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη φαίνεται ότι επισημοποιούν τη σχέση τους.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα» οι δυο τους «πάνε για γάμο».

Είχε προηγηθεί ο αρραβώνας με επίσημο δείπνο τον περασμένο Αύγουστο στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου στη Γλυφάδα.

Ήδη εδώ και λίγο καιρό φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει έρθει πιο κοντά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Σία Κοσιώνη εγκατέλειψε τη θέα της Πειραϊκής και τη μεζονέτα στα Μελίσσια και μετακόμισε στο διαμέρισμα του Κ. Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», πρόκειται για ένα ευρύχωρο σπίτι στη γνωστή πολυκατοικία της οδού Αραβαντινού, εκεί όπου στεγάζεται επί χρόνια το πολιτικό γραφείο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το ζευγάρι μάλιστα, μένει έναν όροφο πάνω από το γραφείο του επίτιμου, ενώ ακριβώς πάνω από το διαμέρισμα τους είναι η κατοικία της Ντόρας Μπακογιάννη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου