Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

ΗΛ.ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ : Οι προτεραιότητες για την κοινότητα της Τολοφώνας

Το ενδιαφέρον  και οι προτεραιότητες των τοπικών στελεχών στην τοπική κοινότητα της Τολοφώνας είναι στραμμένο στο έργο της παραλίας της. Αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της κοινότητας, καθώς αφενός αφορά το παραλιακό μέτωπο, αφετέρου παρουσιάζει και υψηλή επικινδυνότητα.

Μέσα στον Ιανουάριο πάντως, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της κοινότητας Ηλία Κορομπίλη στην εφημερίδα “Η ΩΡΑ της Φωκίδας” θα κατασκευαστούν δυο τοιχία στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο χωριό. Είναι απόλυτη προτεραιότητα για την κοινότητα  καθώς έχουν προκληθεί ουκ ολίγα τροχαία ατυχήματα.
«Είναι ένα σημείο που έχουν φύγει αυτοκίνητα και είναι πολύ επικίνδυνο. Θα κατασκευάσουμε δυο τοιχία για την προστασία των διερχόμενων», λέει ο Ηλ. Κορομπίλης.
Να σημειωθεί ότι η ΣΑΤΑ του 2015 δεν εκτελέστηκε στο χωριό κατά το προηγούμενο έτος, όπου όμως εκτελέστηκαν έργα προγραμματισμένα από παρελθόντα έτη, όπως οι δεξαμενές και το τοιχίο στην παραλία. 
Τέλος, στο δήμο Δωρίδας και την τοπική κοινότητα Τολοφώνος το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στα δυο μεγάλα έργα και συγκεκριμένα το φράγμα στη θέση Χάρμισκος, το οποίο θα λύσει οριστικά αρδευτικά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, αλλά και την παραλία, όπου κατά μήκος παρουσιάζει καθιζήσεις και σπασίματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου