Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου ΣόμπολουΕξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου στο Adagio II, στη Ναύπακτο, το βράδυ της Τετάρτης.

Για το βιβλίο, που φέρει τον τίτλο «Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταετίας όπως τα έζησα», μίλησαν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ενώ συντόνισε ο δημοσιογράφος Περικλής Λουκόπουλος.

Το πάνελ των ομιλητών, μεταξύ άλλων, σχολίασε μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την ελληνική κοινωνία και καταγράφονται στο βιβλίο του Σόμπολου, όπως η ιστορία του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια, αλλά και η υπόθεση του καθηγητή Λιαντίνη.
 
Παρόντες ,μεταξύ άλλων ήταν οι Δήμαρχοι Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος και Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου Γιάννης Νταουσάνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας Γιώργος Σιαμαντάς, οι αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας Θωμάς Κοτρωνιάς και Γιάννης Ράπτης, ο αντιδήμαρχος Δωρίδας Κώστας Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου Αντώνης Φράγκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ Κώστας Νούλας, ο Εντεταλμένος Δημ.Σύμβουλος Δωρίδας Ανδρέας Ευσταθίου, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου Πανταζής Ράμμος, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί ακόμη.
 
Πηγή LepandoMag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου