Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Νέος Πρόεδρος του ΕΟΤ ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Άμφισσας Σπύρος Αλεξίου

Νέος  πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ ανέλαβε ο Σπύρος Αλεξίου, μέχρι τώρα Πρόεδρος του παραρτήματος Άμφισσας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (Διοίκησης και Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων).

Διαθέτει πτυχίο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων από τα ΤΕΙ Αθηνών και Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) σε Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ Τουρισμού από το University of Strathclyde, Glasgow. Ενώ διδάσκει ήδη στην Ανώτατη Εκπαίδευση από το 2000, είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά.

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΤ, θεωρείται γνώστης της τουριστικής αγοράς, καθώς έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και διαθέτει διοικητική εμπειρία ως πρόεδρος - προϊστάμενος αντίστοιχων τμημάτων στα οποία έχει υπηρετήσει.

Στα βασικά ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η τοπική ανάπτυξη, ο τουρισμός, οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η εκπαίδευση. Είναι μέλος του Επιστημονικού Προσωπικού του Τ. Ε. Ι. Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρος του παραρτήματος Άμφισσας του ΤΕΙ Στερέας Ελλάδας (Διοίκησης και Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου