Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτή με κάλαντα και με τραγούδια από μαθητές στο… καραβάκι του Ευπαλίου !Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και οι μαθητές του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου του Ευπαλίου, επέλεξαν να τελειώσουν το εξάωρό τους και πριν φύγουν για διακοπές, κάνοντας μια μικρή γιορτή στη γέφυρα της Μαντήλως, μπροστά στο χριστουγεννιάτικο καράβι, προς τιμήν του δημιουργού του καλλιτέχνη Γιάννη Κωσταρά. 

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους και τους  Διευθυντές Βασίλη Κατσιγιάννη και Νίκο Τριψιάνο, είπαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και η χορωδία τραγούδησε αγγλικά τραγουδάκια ειδικά διασκευασμένα από την καθηγήτρια Κατερίνα Νανοπούλου  για τον καλλιτέχνη !
Συγχάρηκαν τον δημιουργό για το έργο του, θαύμασαν το καράβι, ενημερώθηκαν για τον τρόπο κατασκευής του, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, φωτογραφήθηκαν μαζί του και του ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Οι Σύλλογοι των καθηγητών Γυμνασίου και Λυκείου έδωσαν δώρα στον συνάδελφο και φίλο τους Γιάννη Κωσταρά και η καθηγήτρια των εικαστικών Σοφία Λογοθέτη μίλησε για την αξία τέτοιων έργων τέχνης!
Η ιδιαίτερα ωραία μουσική επιλεγμένη από τον Βασίλη Τιγγινάγκα και τον Γιάννη Τριανταφύλλου  δημιούργησε ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα και οι  χαρούμενες παιδικές και νεανικές φωνές γέμισαν το Ευπάλιο!

Τέλος χριστουγεννιάτικα εδέσματα,  κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αναψυκτικά προσφέρθηκαν από την  Ένωση Ευπαλιωτών Δωρίδας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου