Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Άναψαν τα φώτα των γιορτών στο Ευπάλιο

Με μια ωραία εκδήλωση άναψαν τα «φώτα της γιορτής»  χθες το βράδυ στο Ευπάλιο.

Στη κεντρική πλατεία Καρυάς το φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο που έστησε η Τοπική Κοινότητα άναψε τα λαμπιόνια του και δέχτηκε τα πρώτα στολίδια.

Στις 9:00 το βράδυ η πλατεία πλημμύρισε από κόσμο και τα παιδιά του Κατηχητικού της Περιφερειακής Ενότητας Ευπαλίου μαζί με εκπροσώπους των Φίλων Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου, του αθλητικού συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου, του Λαογραφικού Μουσείου Ευπαλίου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας έβαλαν τα πρώτα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Στη συνέχεια τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου με την συνοδεία ζωντανής μουσικής τραγούδησαν μελωδίες και κάλαντα, μαζί με ιερείς από Καστράκι, Μαραθιά και την Ιερά Μονή Σαρώφ.

Μετά όλοι μαζί μετέβησαν στη Γέφυρα Μαντήλως όπου και εδώ άναψαν τα γιορτινά φώτα στο  πανέμορφο καραβάκι που ετοίμασε εδώ και καιρό και έστησε ο καθηγητής Γιάννης Κωσταράς.

Σήμερα το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου που θα πραγματοποιήσει ωραία εκδήλωση στον ίδιο χώρο της πλατείας, συνεχίζοντας το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου, με τραγούδια, χορούς και τους μαθητές της Β΄και Γ΄ Γυμνασίου με την καθηγήτρια των εικαστικών Σοφία Λογοθέτη να δημιουργούν και παρουσιάζουν το χριστουγεννιάτικο παζάρι. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου