Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

"Κλείδωσε"για 20 Δεκεμβρίου οι εκλογές για νέο Πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία

"Κλείδωσε" για τις 20 Δεκεμβρίου η ημερομηνία των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, ενώ στις 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γύρος, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ήταν εξαιρετικά αμφίβολο αν τελικά θα πραγματοποιούντο οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Μετά το τελευταίο φιάσκο, καμία σοβαρή εταιρεία δεν αναλάμβανε την ευθύνη της συνεργασίας με τη Ν.Δ.

Για αυτό τον λόγο αναβλήθηκε και η χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της (περίφημης) ΚΕΦΕ.

Πριν από λίγο όμως, φαίνεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν, αφού η αδιαμφισβήτητου κύρους πολυεθνική εταιρεία Vodafone έστειλε επιστολή στη Ν.Δ., με την οποία δύναται να αναλάβει τη διαδικασία, καταθέτοντας μάλιστα ικανοποιητική οικονομική προσφορά.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Vodafone δηλώνει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη μόνον αν ο πρώτος γύρος των εκλογών διεξαχθεί στις 20/12, και όχι στις 13/12, γεγονός που σημαίνει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν είτε στις 20/12 με επαναληπτική ημερομηνία την 10η/1/2016, είτε στις 10/1 με επαναληπτική ημερομηνία την 17η/1/2016.

Το βέβαιο είναι ότι τελικά οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν. Εκτός και αν διαφωνήσουν και με αυτό οι υποψήφιοι «πρόεδροι», παρατείνοντας την εκκρεμότητα και απαξιώνοντας ακόμα περισσότερο τη Ν.Δ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου