Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΛΙΟΡΗΣ: Να ανοίξουμε νέους δρόμους

Του Κώστα Χαλιορή

Μετά από μια μακρά κι επίπονη ψυχολογικά διαδικασία φτάσαμε στη στιγμή της αλήθειας. Η παράταξή μας, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη των μεγάλων επιλογών και των εθνικών αποφάσεων, βρίσκεται μπροστά σε ένα από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια της. Και ένας σοβαρός λόγος παραπάνω είναι ότι οι τύχες της χώρας βρίσκονται στα χέρια μιας κυβέρνησης που είναι φανερό σε όλους μας ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον κρίσιμο ρόλο της.

Για αυτό ακριβώς χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ μια δυνατή,ενωμένη και το κυριότερο εντυπωσιακά ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία. 

Όσοι έχουμε αγωνιστεί για αυτή την παράταξη, όσοι αγωνιούμε για την προοπτική της και πάνω από όλα όσοι αγωνιούμε για το μέλλον της χώρας και των νέων παιδιών της οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία δε σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Και σε κεντρικό επίπεδο και στο "σπίτι" μας τη Φωκίδα. Δεν συζητήσαμε, δεν εμβαθύναμε στα αίτια της καθίζησής μας και δεν προτείναμε ξεκάθαρες ιδέες για το στίγμα που επιβάλλεται να μας διακρίνει.

Ωστόσο, κάθε πραγματικός νεοδημοκράτης, κάθε φίλος της μεγάλης φιλελεύθερης ευρωπαϊκής παράταξης, αυτές τις στιγμές χρειάζεται να γίνει ξανά πρωτοπόρος. Να ξεπεράσει τις φθαρμένες κεντρικές και τοπικές εξουσίες και να γίνει ξανά αυτός ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Ελλάδα και τη Φωκίδα παρασύροντας με τη συμμετοχή του κάθε εσωστρέφεια, κάθε ιδιοτέλεια και κάθε σκοπιμότητα. Αφού οι ηγεσίες απέτυχαν να εμπνεύσουν την κοινωνία, είναι η ώρα η κοινωνία να εμπνεύσει τις ηγεσίες!

Την Κυριακή προσερχόμαστε μαζικά στην εσωκομματική κάλπη. Ανοίγουμε τους νέους δρόμους για την παράταξη, τη χώρα και τον πληγωμένο τόπο μας. Δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχει καμιά πολυτέλεια για απογοήτευση, απάθεια κι αδιαφορία. Η Νέα Δημοκρατία είμαστε εμείς!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
Οικονομολόγος
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου