Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Και για φυσικό αέριο στη Στερεά Ελλάδα συζήτησε στις Βρυξέλλες ο ΜπακογιάννηςΜε την Corina Cretu, Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, συναντήθηκε στις Βρυξέλλες χθες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας  Μπακογιάννης.
 
Κύριο αντικείμενο των συζητήσεων με την ευρωπαία αξιωματούχο ήταν η εξεύρεση πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων αναφορικά με τον Ασωπό και η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου σε Λαμία, Λιβαδειά, Καρπενήσι, Χαλκίδα και Άμφισσα.
 
Όπως δήλωσε μέσω του Facebook μετά ο  Κ. Μπακογιάννης :
 
Ήταν πολύ σημαντική η συνάντηση που κάναμε σήμερα με την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Corina Cretu και τους συνεργάτες της στις Βρυξέλλες.
 
Συζητήσαμε για τα περιθώρια και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αύξηση των χρηματοδοτήσεων προς την περιφέρειά μας, αλλά σταθήκαμε πολύ και στην ολοκληρωμένη πρόταση που παρουσιάζουμε για τον Ασωπό.
 
Χαίρομαι, γιατί η επίτροπος και το επιτελείο της έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλα αυτά που σχεδιάζουμε για την επίλυση του μείζονος αυτού περιβαλλοντικού ζητήματος.
 
Στη συνεργασία που είχαμε, συζητήσαμε εκτενώς και για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στη Λαμία, τη Χαλκίδα, τη Λιβαδειά, τη Θήβα, το Καρπενήσι και την Άμφισσα.


 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου