Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Οι τιμές εισιτηρίων με Λάρισα και Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για τον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής της Football League απέναντι στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το Σάββατο 28/11/15 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 1, 2, 5, 10 ευρώ. Για τις ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την αγορά (Αστυνομική Ταυτότητα, Έντυπη Ηλεκτρονική Πιστοποίηση Ανεργίας, Φοιτητικό Πάσο – Στρατιωτική Ταυτότητα, μαθητική ταυτότητα).

Με την αγορά ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου για το παιχνίδι με την Λάρισα οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήριο και για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό με 10 ευρώ επιπλέον. Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για αγορά των δύο εισιτηρίων μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου που θα σταματήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα διατίθενται από την Τρίτη θα κοστίζουν 15 και 20 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 – 19:00 και Σάββατο 10:00-15:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ  (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος).

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
* Επειδή στη διοργάνωση του κυπέλλου τα εισιτήρια διαρκείας ΔΕΝ ισχύουν, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ καλεί του κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν αποδείξει την έμπρακτη στήριξή τους, να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να παραλάβουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριό τους (Τρίτη-Τετάρτη 1-2 Δεκεμβρίου 10:00-19:00 και Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 10:00-15:00) με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

** Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.

*** Η είσοδος για παιδιά μέχρι 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 241002, στο info@panachaikifc.gr και στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου