Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Την Άμφισσα επισκέπτεται αύριο Σάββατο ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Πληροφοριακά ΣτοιχείαΜετά την αναβολή των εκλογών στην Νέα Δημοκρατία για ανάδειξη Προέδρου την προηγούμενη Κυριακή, και εν όψει του καθορισμού της νέας ημερομηνίας, οι υποψήφιοι διοργανώνουν νέο κύκλο επισκέψεων και επαφών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, αύριο  Σάββατο θα επισκεφτεί την Άμφισσα, αποτελώντας τον πρώτο εκ των υποψηφίων που συμπεριλαμβάνει την πρωτεύουσα της Φωκίδας στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε ο Τζιτζικώστας στην Άμφισσα το Σάββατο το πρωί θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ και θα συνομιλήσει με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Φωκίδας, στη συνέχεια θα επισκεφθεί ελαιοτριβείο και θα καταλήξει σε Καφέ στο κέντρο της πόλης, όπου θα ανταλλάξει σκέψεις και απόψεις με φίλους και οπαδούς του κόμματος στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου