Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Εθνικό Σχέδιο Δράσης για ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων

Η αγορά και χρήση φυτοπροστατευτικών  προϊόντων από 26 Νοεμβρίου 2015 θα είναι δυνατή μόνο στους παραγωγούς-ψεκαστές και στους επιβλέποντες εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων οι οποίοι θα διαθέτουν πιστοποιητικό για την ορθολογική χρήση Γεωργικών Φαρμάκων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Αντιπεριφέρειας Φωκίδας Δημήτρης Γκούλτας, συστήνουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση του ανωτέρου πιστοποιητικού.

Οι φορείς κατάρτισης και τα κέντρα εξέτασης τα οποία άμεσα χορηγούν πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσεως των Γεωργικών Φαρμάκων, καθώς και περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος βρίσκονται στον ιστότοπο του ΥΠΑΑΤ :

http: www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/crop-
production/fytoprostasiamenu/elenxoifitoprostateytikonmenu/525-ethniko-sxe-drashs/1590-sxedio-drashs-gevrgikon-farmakon.

Πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από τον υπεύθυνο της Αντιπεριφέρειας Φωκίδας  
Αράχωβα Νικόλαο    
Τηλέφωνο :2265350551                                                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου