Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ !

Ανακοίνωση του Συλλόγου των Δημοτικών Υπαλλήλων της Ναυπακτίας - Δωρίδας

Την στιγμή που οι εκπρόσωποι των δανειστών επιχειρούν να επιβάλλουν ένα νέο μνημόνιο με μέτρα και αλλαγές στο ασφαλιστικό και το εργασιακό, που ισοδυναμούν με ολοκληρωτική καταστροφή όσων είχαν αφήσει όρθια από τα δικαιώματα των εργαζομένων η Τρόικα και η προηγούμενη κυβέρνηση, έρχεται η σημερινή κυβέρνηση με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να υφαρπάξει το σύνολο των αποθεματικών των Ο.Τ.Α, οδηγώντας τους σε λειτουργική και οικονομική κατάρρευση.

Καταγγέλλουμε τον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χωρίς καμία διαβούλευση, με την Πράξη του Νομοθετικού Περιεχομένου καταργεί και αυτή το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ των ΟΤΑ και ζητάμε την απόσυρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, μια διαδικασία που καταδίκαζε και κατήγγειλε η σημερινή κυβέρνηση ως αντιπολίτευση.

Όλοι οι εργαζόμενοι οφείλουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση και εγρήγορση. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εκχωρήσουμε σε κανένα τον μοναδικό πόρο των εργαζομένων και των οικογενειών μας.

Τα διαθέσιμα των δήμων είναι για τους εργαζόμενους, το λαό και τις ανάγκες του, όχι για τις τράπεζες, τους δανειστές και το κεφάλαιο.

Ζητάμε από την κυβέρνηση να μην συνεχίσει και αυτή την νεοφιλελεύθερη πολιτική, που θα επιβαρύνει για μια ακόμα φορά τον εργαζόμενο, τον δημότη, τον συνταξιούχο οι οποίοι θα κληθούν και πάλι να «πληρώσουν το μάρμαρο».

Καλούμε τους δήμους Ναυπακτίας και Δωρίδας να πάρουν αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις σε συνεργασία με τους εργαζόμενους, προκειμένου η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να μην εφαρμοστεί και να μην υπάρξει καμία δίωξη σε αιρετούς και υπαλλήλους των δήμων.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου