Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Ο Μπακογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας θα ενημερώσει για το νέο ΕΣΠΑ

Ενημέρωση για το νέο ΕΣΠΑ θα κάνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας  που θα συνεδριάσει στο Λιδωρίκι την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 11:00 το πρωί.

Στη συνεδρίαση θα υπάρξει και ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων για το σοβαρό θέμα που απασχολεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση τελευταία με την υποχρεωτική κατάθεση των διαθεσίμων  στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Για τα ίδια θέματα ο Περιφερειάρχης θα παρευρεθεί στις 7:00 το απόγευμα της Πέμπτης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών στην Άμφισσα.

Να πούμε εδώ ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, με απόφαση στη χθεσινή του συνεδρίαση, εμμένει στη θέση να μη μεταφέρουν οι δήμοι τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι να προχωρήσει η νομοθετική τακτοποίηση των δεσμεύσεων του πρωθυπουργού, καθώς και να διασαφηνιστεί ο μηχανισμός με τον οποίο θα γίνεται η διαχείριση των χρημάτων των δήμων μέσω της Τράπεζα της Ελλάδος, εφόσον αυτά κατατεθούν.
Την τελική της δε στάση θα την καθορίσει στις 7 Μαΐου, στο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ. Παράλληλα το ΔΣ της ΚΕΔΕ δηλώνει τη στήριξή του στην εθνική διαπραγματευτική προσπάθεια, με προϋπόθεση την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ και την ευρωζώνη, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου