Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ολο το παρασκήνιο και οι ενέργειες

Του Παύλου  Δωριάδη
¨Αγώνας ταχύτητος¨ έχει ξεκινήσει  μεταξύ θεσμικών και επιχειρηματικών παραγόντων με σημείο αναφοράς το Υπουργείο Ναυτιλίας , ώστε να βρεθεί η λύση που θα δώσει συνέχεια στη λειτουργία της πορθμειακής γραμμής  Αγίου Νικολάου – Αιγίου.
Έγκυροι κυβερνητικοί κύκλοι εκτιμούσαν  ότι η λύση θα βρεθεί , ώστε να μη κλείσει η γραμμή που θα πλήξει την οικονομική αλλά και την κοινωνική ζωή της Δωρίδας αλλά και γενικότερα της Φωκίδας και του Αιγίου.
Όπως είναι γνωστό η ιδιοκτήτρια εταιρεία του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου ΖΑΧΑΡΙΑΣ έχει ανακοινώσει ότι στις 24 Νοεμβρίου το αποσύρει λόγω παλαιότητας αφού έχει κλείσει 35ετία ζωής και ότι στις προθέσεις της είναι να μη αντικατασταθεί , γιατί το δρομολόγιο κρίνεται ασύμφορο.
Αξιόπιστες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι στη περίπτωση που το Υπουργείο Ναυτιλίας εγκρίνει την επιδότηση ως άγονη γραμμή , η εταιρεία έχει έτοιμο άλλο πλοίο , το ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ, να δρομολογήσει συνεχίζοντας κανονικά τα δρομολόγια.
Σε αντίθετη περίπτωση, το υπουργείο έχει τη δυνατότητα, να επιλέξει τη λύση της απευθείας ανάθεσης σε άλλη εταιρεία που θα αναλάβει να πραγματοποιεί με πλοίο της τα δρομολόγια.
Σήμερα και τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι επαφές και οι συσκέψεις από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και είναι βέβαιο , όπως τόνιζαν αρμόδιοι κύκλοι, ότι η λύση θα βρεθεί και η πορθμειακή γραμμή θα συνεχίσει να λειτουργεί, ώστε να μη οδηγηθούν σε περαιτέρω μαρασμό οι παραλιακές ζώνες των παραλιακών περιοχών της Δωρίδας και της Αιγιάλειας .
Να επισημάνουμε εδώ ότι η γραμμή αυτή, που λειτουργεί από το 1978 ,  είναι η μοναδική που συνδέει τη Πελοπόννησο με τη Στερεά Ελλάδα σε όλο τον Κορινθιακό κόλπο , εκτός της αντίστοιχης του Ρίου-Αντίρριου και της ομώνυμης γέφυρας και όπως είναι κατανοητό παίζει ζωτικό ρόλο στις τοπικές οικονομίες και ιδιαίτερα αυτής της Δωρίδας.
Το βέβαιο είναι ότι μετά την λειτουργία της Γέφυρας Ρίου-Αντίρριου η κίνηση στη πορθμειακή γραμμή Αγίου Νικολάου – Αιγίου έπεσε σημαντικά με αποτέλεσμα η εταιρεία να  περικόψει αρκετά δρομολόγια και να μειώσει τα πλοία από 3 σε 1 .  Πριν από λίγους μήνες μάλιστα είχε θέσει το θέμα στο αρμόδιο Υπουργείο , ότι η γραμμή είναι ασύμφορη αν δεν επιδοτηθεί και θα αναγκαστεί να αποσυρθεί .

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

¨ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ¨ ΤΙΣ ... ΕΚΛΟΓΕΣ


Του Παύλου Δωριάδη
Πολλά είναι τα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έγιναν, μέσα από αναλύσεις και συγκρίσεις αριθμών.
Είναι το ¨διάβασμα¨ των … εκλογών όπως λέει και ένας γνωστός πολιτικο-εκλογικός αναλυτής, από το οποίο  βγαίνουν και αρκετά συμπεράσματα, ιδιαίτερα  για όσους ασχολούνται με τα δημοτικά δρώμενα .
Έχουμε λοιπόν και λέμε ,
*  Στις φετεινές εκλογές ψήφισαν στο Δήμο Δωρίδας 10.751 πολίτες , έναντι 12.571 που ψήφισαν στις αντίστοιχες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2006 . Η αποχή φέτος ανήλθε στο 42% , που ήταν η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί στη μεταπολιτευτική περίοδο.
*  Οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους στο Δήμο Δωρίδας είναι 18.522 , όπως είπαμε ψήφισαν 10.751 και τα άκυρα λευκά ανήλθαν σε 365.
*  Η αποχή βέβαια την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, που στο Δήμο Δωρίδας έγιναν μόνο για την Περιφέρεια, έφτασε το 67% , νούμερο ρεκόρ όλων των εποχών.
*  Στις Δημοτικές εκλογές , περισσότεροι πολίτες , 615, ψήφισαν στο Ευπάλιο και λιγότεροι , 23 , στο Αλεποχώρι.
*  Από τις 27 έδρες (δημοτικούς συμβούλους) του Δήμου , τις 16 παίρνει ο συνδυασμός ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ του Γ.Καπεντζώνη , τις 9 ο συνδυασμός ΔΩΡΙΔΑ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Αν. Παγώνη και τις 2 ο συνδυασμός ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Χρ. Τριανταφύλλου.
*  Από τους 27 Δημοτικούς Συμβούλους που εκλέχτηκαν , οι 13  εκλέγονται για πρώτη φορά που είναι οι , Ράπτης Ι.  Σπυροπούλου Π.  Λώλος Γ.  Φλέγγας Ι.  Αντωνόπουλος Κ.  Τσιλίκης Χρ.  Γκόλφης Γ.  Χαραλάμπους Εμ.  από τον συνδυασμό ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ , Παλασκώνης Κ. Γιαννόπουλος Αν.  Τσακούμης Αλ. Καραχάλιος Γ. από τον συνδυασμό ΔΩΡΙΔΑ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ  και η Μήτρου-Θεοχάρη Βάγια από τον συνδυασμό ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ . Είχαμε δηλαδή μια σημαντική ανανέωση κατά  50% σχεδόν των δημοτικών συμβούλων που θα ασχοληθούν με τα διοικητικά του Δήμο.
*  Στο 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο οι τέσσερις είναι γυναίκες δηλαδή ποσοστό 15% , ( Ασημάκη Δ.  Σπυροπούλου Π. Πλούμη Μ. και Μήτρου-Θεοχάρη Βάγια ).
*  Πρώτος σε σταυρούς σε όλο το Δήμο ήρθε ο Καραχάλιος Δημήτριος από τη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνα του συνδυασμού ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ , που σύμφωνα με τον Νόμο θα προεδρεύσει και στη συνεδρίαση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές Ιανουαρίου 2011. Κατάγεται από τη Γλυφάδα και εργάζεται στο ΙΚΑ Πατρών.
*  Σε 11 χωριά ο συνδυασμός ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  δεν πήρε κανένα σταυρό , και σε 1, την Περιθιώτισσα, ο συνδυασμός ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ.
*  Στη Περιθιώτισσα και τους 26 σταυρούς τους πήρε ο συνδυασμός ΔΩΡΙΔΑ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ ( σ.σ. είναι το χωριό του ενός από τους δύο εργολάβους που πήρε τα μισά από τα 280 έργα τη προηγούμενη 4ετία από το Δήμο Ευπαλίου, όπως κατήγγειλε ο Γ. Καπεντζώνης ) .
*  Από τα 55 συνολικά Τοπικά Συμβούλια του Δήμου τα 32  κέρδισε ο συνδυασμός  ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ του Καπεντζώνη , τα 22 ο συνδυασμός  ΔΩΡΙΔΑ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Παγώνη και 1, αυτό του Πύργου , ο συνδυασμός ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Τριανταφύλου.
*  Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει αρχές Ιανουαρίου θα εκλεγούν με ψηφοφορία οι 4 Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από εισήγηση που θα φέρει ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης. Παράλληλα θα ορισθούν και οι αρμοδιότητες του κάθε Αντιδημάρχου.
*  Στο Δήμο Δωρίδας δεν θα ορισθεί Συνήγορος του Δημότη και της Επιχείρησης , αφού έχει πληθυσμό περίπου 18.000, κάτω δηλαδή από 20.000 που προβλέπει ο Καλλικράτης . Εάν κατά την απογραφή που θα γίνει την πρώτη Κυριακή  Μαρτίου του 2011, ο πληθυσμός που θα καταγραφεί είναι μεγαλύτερος των 20.000 , τότε θα έχει τη δυνατότητα ο Δήμος να ορίσει και Συνήγορο του Δημότη .

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ : Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ 67% ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΜΕ 11 ΨΗΦΟΥΣ

Του Περικλή Ν. Λουκόπουλου
Στο 67% έφτασε η αποχή στις εκλογές του Β΄ Γύρου για Περιφερειάρχη στο Δήμο Δωρίδας, που ήταν και η μεγαλύτερη που παρατηρήθηκε ποτέ στην ιστορία των αυτοδιοικητικών και κοινοβουλευτικών εκλογών στη περιοχή.
Το αποτέλεσμα σχεδόν ισόπαλο ,αφού ο Κλέαρχος Περγαντάς επικράτησε με 11 ψήφους, που είναι και ο εκλεγείς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος με 53%.
Ειδικότερα στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Κλέαρχος Περγαντάς έλαβε το 52,81% των ψήφων και ο Θανάσης Χειμάρας το 47,19%.
Στη Φωκίδα αντίστοιχα το αποτέλεσμα ήταν Περγαντάς 50,26% και Χειμάρας 49,74%
Να υπενθυμίσουμε ότι αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας εκλέγεται η Γιώτα Γαζή.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη Δωρίδα για Κλέαρχο Περγαντά και Θανάση Χειμάρα έχουν ως εξής :
                                          ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ     ΧΕΙΜΑΡΑΣ
ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ                         176                     199
ΕΥΠΑΛΙΟΥ                            1166                   1281
ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ                           797                      671
ΤΟΛΟΦΩΝΑ                           693                      670
ΣΥΝΟΛΟ ΔΩΡΙΔΑΣ           2832                    2821
Τα αποτελέσματα στις πρωτεύουσες των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων είναι τα εξής :
ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ                             35                         18
ΕΥΠΑΛΙΟ                                156                       162
ΛΙΔΩΡΙΚΙ                                215                       103
ΕΡΑΤΕΙΝΗ                              173                       138        

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ


Του Περικλή Ν. Λουκόπουλου
Δόθηκε επιτέλους από το Πρωτοδικείο η οριστική λίστα των συνδυασμών με τους σταυρούς προτίμησης για κάθε υποψήφιο και την σειρά επιτυχίας.
Μικροδιαφορές από την αρχική λίστα που δημοσίευσε πρώτο το DORIDA NEWS υπάρχουν, χωρίς όμως και ουσιαστικές ανακατατάξεις στη σειρά επιτυχίας.
Από τον συνδυασμό ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ εκλέγεται ως 6ος ο Θανάσης Κατσούδας με 390 σταυρούς και έρχεται 7ος  ο Παναγιώτης Καλλιαμπέτσος με 388 σταυρούς , εκτός και αν υπάρξει και άλλη αλλαγή μετά από δεύτερη καταμέτρηση.
Επίσης στο συνδυασμό ΔΩΡΙΔΑ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ στη δημοτική ενότητα Ευπαλίου πρώτος έρχεται ο Γιαννόπουλος Αντώνης με 549 σταυρούς και δεύτερος ο Τσακούμης Αλέξανδρος με 541 σταυρούς, ενώ αρχικά ισοψηφούσαν.
Πρώτος σε σταυρούς σε όλο το Δήμο Δωρίδας ήρθε ο Καραχάλιος Δημήτριος με 742  από τη δημοτική ενότητα Τολοφώνος , του συνδυασμού ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ.
Από τους 27 δημοτικούς συμβούλους οι 13 εκλέγονται για πρώτη φορά. Πρόκειται για τους Ασημάκη Δ. , Ράπτη Ι. , Σπυροπούλου Π. , Λώλο Γ. , Φλέγγα Ι. ,  Αντωνόπουλο Κ. , Τσιλίκη Χρ. , Γκόλφη Γ. , Χαραλάμπους Εμ. από τον συνδυασμό ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ , τους Παλασκώνη Κ. , Γιαννόπουλο Αν. και Τσακούμη Αλ. από τον συνδυασμό ΔΩΡΙΔΑ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ και την Μήτρου-Θεοχάρη Βάγια από τον συνδυασμό ΛΑΪΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
Σε επόμενο ρεπορτάζ θα δώσουμε και όσους εκλέχτηκαν στα Τοπικά Συμβούλια των 55 χωριών .
Η τελική λίστα σταυροδοσίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έχει ως εξής:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ
ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ
1.Φλετούρης Κωνσταντίνος              571      ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
2.Ράπτης Ιωάννης                                 338      ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
3.Ασημάκη Δήμητρα                             295      ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
4.Μητρόπουλος Χρήστος                    183
5.Ασημάκης Αποστόλης                      182
6.Κουτσόπουλος Δημήτριος               169

ΔΩΡΙΔΑ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ
1.Παλασκώνης Κωνσταντίνος           630      ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
2.Tριβήλος Επαμεινώνδας                  353
3.Μπρούμας Γεώργιος                          331
4.Κολοβού Γεωργία                               297
5.Κουρσούμης Κωνσταντίνος            244
6.Νικολέτου Μαρία                                  55
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
1.Κοντός Κώστας                                     85
 2.Ασίκης Κώστας                                     71
3.Πενταγιώτη Σοφία                               51
4.Καλμαντής Γιώργος                             17
5.Δρόσου Βασιλική                                  16
6.Κολοβός Κώστας                                  15
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΕΥΠΑΛΙΟΥ 
ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ
  1.Σπυροπούλου Πένυ                            571      ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  2.Λώλος Γεώργιος                                  503      ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  3.Φλέγγας Ιωάννης                               494       ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  4.Ευσταθίου Ανδρέας                           473       ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  5.Αντωνόπουλος Κώστας                    458       ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  6.Κατσούδας  Αθανάσιος                     390       ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  7.Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης          388
  8.Μελίστας Αθανάσιος                          379
  9.Λυμπέρης Ιωάννης                              343
10.Κλιμογιάννης Βασίλης                       348
11.Γκανιάτσος Δημήτριος                      333
12.Δημόπουλος Ανδρέας                         321
13.Κορέντη-Ζανιά Κωνσταντίνα          311
14.Τασάκος Κωνσταντίνος                    292
15.Ράμμου Ευσταθία                                259
16.Δημητρέλλου Μαρία                           256
17.Δημακάκος Κώστας                            221
ΔΩΡΙΔΑ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ
  1.Παγώνης Αναστάσιος                                            ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  2.Tσακούμης Αλέξανδρος                        549         ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  3.Γιαννόπουλος Αντώνης                         541         ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  4.Πλούμη  Μαρία                                         443         ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  5.Καραϊνδρος Βαγγέλης                           424
  6.Κατσαρός Χαράλαμπος                        411
  7.Καλαντζής Γεώργιος                              369
  8.Τσαφαλόπουλος Αλέξιος                      370
  9.Σταμάτης Παναγιώτης                          300
10.Τάγκαλος Ιωάννης                                 273
11.Κωσταράς Παναγιώτης                       270
12.Μπάμπος Νίκος                                       213
13.Γεραντώνης Χρήστος                            195
14.Σοφιός Αθανάσιος                                  189
15.Καγιάς Χαράλαμπος                              154
16.Παπαναστασίου Τριαντάφυλλος     163
17.Τομαρά-Κουτσογιάννη Βλασία           95
18.Τρομπούκη Χρυσούλα                             75
ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
  1.Τριανταφύλλου Χρήστος                                      ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  2.Καραχασάνης Γεώργιος                         185
  3.Λάϊος Ιωάννης                                            120
  4.Τριανταφύλλου Λαμπράκη                   104
  5.Καρβέλης Ευθύμιος                                   95
  6.Πράπα-Σταμούτσου Σοφία                     78
  7.Τσιμπούκης Παναγιώτης                         74
  8.Βασιλογιάννη-Αντζαρά Παναγιώτα    70
  9.Βαβάτσικου Σπυριδούλα                         62
10.Καββαλάρης Ανδρέας                              49
11.Ψυρρής Παναγιώτης                                46
12.Κατσιγιάννη Βασιλική                             44
13.Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος                    34
14.Τσερεμέγκλη-Λάγιου Γεωργία              31
15.Κουτσογιάννη Ιωάννα                             23
16.Κατσάρας Αθανάσιος                              21
17.Μπουζινέκη Μαγδαληνή                        15
18.Νικόπουλος Ανδρέας                                 9
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ
ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ
  1.Τσιλίκης Χρήστος                                      532        ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  2.Κοκμοτός Αθανάσιος                               498         ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  3.Παπαγεωργίου Παναγιώτης                 491         ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  4.Γκόλφης Γεώργιος                                    473         ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  5.Παπακωνσταντίνου Δημήτριος            463       
  6.Τρίγκας Ιωάννης                                        405
  7.Παπαλεξίου Βιολέτα                                 365
  8.Παπαθανασίου Βασίλειος                       309
  9.Παπαϊωάννου Γεώργιος                          303
10.Τσιώτας Ιωάννης                                      223
11.Κοσμίδου Φωτεινή                                   109
ΔΩΡΙΔΑ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ
  1.Υφαντής Κωνσταντίνος                           675       ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  2.Κουτσούμπας Κωνσταντίνος                 598       ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
  3.Κρικέλας Ιωάννης                                       564           
  4.Κάζος Κωνσταντίνος                                 516
  5.Καραμπίνης  Χρήστος                                384
  6.Κοκμοτός Βασίλειος                                   273
  7.Ασημακόπουλος Νίκος                              229
  8.Αλεξόπουλος Παναγιώτης                       183
  9.Χαρδαλούπα Ευθυμία                                136
10.Γκιρτή Αικατερίνη                                      135
11.Καρύμπαλης Βασίλειος                             115
                                                                                                                                                                                                                                    ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ                       
1.Μήτρου-Θεοχάρη Βάγια                                81         ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
2.Κουκούλη Μαρία                                              63
3.Κρικέλας Ηλίας                                                 43
4.Αποστολόπουλος  Αθανάσιος(Βάγιας)   38
5.Καθαράκη-Χάσκα Αικατερίνη                    33
6.Αργυρόπουλος Νίκος                                     32
7.Ζωγράφος Γιώργος                                        22
8.Κατσένιος Θύμιος                                            21
9.Λουκόπουλος Δημήτρης                               16
10.Δροσοπούλου Σταυρούλα                         11

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ
ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ
1.Καραχάλιος Δημήτριος                               742       ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
2.Ζέτος Παναγιώτης                                       706       ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
3.Χαραλάμπους Εμμανουήλ                         664        ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
4.Κορομπίλης Ηλίας                                        626
5.Δημόπουλος Ευθύμιος                                583   
6.Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος            388
7.Μπίτη  Βιολέτα                                             385
8.Μαρούλη-Παπαδημητρίου Ελένη          272 
ΔΩΡΙΔΑ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ
1.Ζωητός Κωνσταντίνος                               450        ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
2.Καραχάλιος Γιώργος                                   447        ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
3.Πέτσας Αλέξανδρος                                     418
4.Γκίκας Χρήστος                                             386
5.Παπαθανασίου Δημήτριος                        381
6.Παπαδοπούλου Ν. Ευδοκία                      168
7.Γκίκα Παρασκευή                                        174
8.Τακτικού Αννα                                                57
ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ    
1.Ρεκούτης Γιάννης                                           61
2.Καραμπέτσου Αθηνά                                    49
3.Χαμπεσής Νίκος                                              27
4.Κατής  Νίκος                                                    24
5.Σιψιάκος Γιώργος                                          23
6.Γκόλφη Θεοδώρα                                          19
7.Θεοχαρόπουλος Ηλίας                                 15
8.Κοντάρης Γιώργος                                        15